Interieur design.

keuken inspiratie

Het ontwerp van je keuken is afhankelijk van het gebruik ervan. Stel daarom de volgende vragen:

  • Hoe is de gezinssamenstelling?
  • Kook je vooral vaak samen? Hoe groot moet bijvoorbeeld de loopruimte dan zijn?
  • Wat zijn je favoriete keukenapparaten?
  • Wat is voor jou de beste workflow?

Praktische zaken zoals afvoer van afval, snijvlakken en bijvoorbeeld het gebruik van lades. Maar ook waar staat de afwasmachine? En is de kraan en afvoer bovendien binnen handbereik? Maar ook de plaats van de koelkast en oven. De tijd dat een keuken uit 1 materiaal gemaakt werd is intussen voorbij. Bovendien maakt het combineren van materialen en kleuren de keuken tot een volwaardig meubelstuk in Uw interieur welke gezien mag worden.

Maar ook de aankleding ervan is inmiddels net zo belangrijk. Mooi (krasvrij, waterafstotend en afneembaar) fotobehang in diepe sfeervolle prints, een zithoekje bij het kookgedeelte en een weggewerkt afzuigsysteem. Ook een pronkkast voor Uw servies. Een zitgedeelte aan het kookeiland. Want niet alleen tijdens het eten staat de keuken centraal. Ook met feestjes en tijdens het koken is het een ontmoetingsplaats geworden.

Maak in je keuken een bijzondere sfeer met de prachtige prints op het naadloze fotobehang van WANDenWOONdeco.

  • naadloos fotobehang:  Geen gedoe met patronen en lelijke naden. Exact op jouw maat. Daarnaast is het krasvrij, kreukvrij en het scheurt niet. Dit maakt het behang eenvoudig te monteren. Door de PVC toplaag is het fotobehang waterafstotend en kan het gemakkelijk schoongemaakt worden. Het fotobehang is UV bestendig. Door de UV print op fijn geweven polyester doek zijn de kleuren prachtig diep. Je smeert de muur in met behanglijm. Hier lees je alles
  • Vliesbehang op de rol: Geef je maten in en wij leveren de rollen. Mooi mat behang met een vlakke structuur. Het is licht afwasbaar. Droog volledig te verwijderen.  Je smeert de muur in met behanglijm.
  • stuctuurbehang op de rol: Wil je een nog luxere uitstraling? Kies voor ons behang op de rol met leder of textiel structuur. Hoogwaardig behang met een stevige acryl toplaag. Het is licht afwasbaar. Droog makkelijk te verwijderen. Je smeert de muur in met behanglijm. Geef je maten in en wij leveren de rollen
behang-BERGVENKEL-zwart-olijf-in-keuken
zelfklevend-behang-cirkel-ZALON-zwart-setting
behangpaneel-BIBIANA-pastels-achter-bar

Behang in je keuken? Kies een behangcirkel. Of kies de muur net naast je keuken voor een eye catcher. Indien je behang achter je fornuis wilt adviseren wij altijd een spatscherm.