Project omschrijving

Interieur design.

keuken inspiratie

Het ontwerp van je keuken is afhankelijk van het gebruik ervan. Stel daarom de volgende vragen:

  • Hoe is de gezinssamenstelling?
  • Kook je vooral vaak samen? Hoe groot moet bijvoorbeeld de loopruimte dan zijn?
  • Wat zijn je favoriete keukenapparaten?
  • Wat is voor jou de beste workflow?

Praktische zaken zoals afvoer van afval, snijvlakken en bijvoorbeeld het gebruik van lades. Maar ook waar staat de afwasmachine? En is de kraan en afvoer bovendien binnen handbereik? Maar ook de plaats van de koelkast en oven. De tijd dat een keuken uit 1 materiaal gemaakt werd is intussen voorbij. Bovendien maakt het combineren van materialen en kleuren de keuken tot een volwaardig meubelstuk in Uw interieur welke gezien mag worden.

Maar ook de aankleding ervan is inmiddels net zo belangrijk. Mooi (krasvrij, waterafstotend en afneembaar) fotobehang in diepe sfeervolle prints, een zithoekje bij het kookgedeelte en een weggewerkt afzuigsysteem. Ook een pronkkast voor Uw servies. Een zitgedeelte aan het kookeiland. Want niet alleen tijdens het eten staat de keuken centraal. Ook met feestjes en tijdens het koken is het een ontmoetingsplaats geworden.

Maak in je keuken een bijzondere sfeer met de prachtige prints op het naadloze fotobehang van WANDenWOONdeco.

  • Naadloos en op maat uit 1 stuk: dus geen lelijke naden en gedoe met patronen.
  • Krast, kreukt en scheurt niet: dat is wel zo gemakkelijk bij het monteren.
  • Het is bovendien erg sterk.
  • Het fotobehang heeft een pvc laag op het fijn geweven doek: dit maakt het fotobehang waterafstotend en dus goed schoon te maken.
  • Fotobehang exact op maat! (neem rondom 5 cm marge)
  • Behanglijm gaat op de muur en niet op het behang zelf. Dit maakt de montage gemakkelijker.
STUDIOtnw keuken 3D
STUDIOtnw keuken

keuken op maat

Deze keuken is op maat gemaakt door Hardeman interieurbouw. Het materiaal voor de achterwand is mat zwart dibond met een inzet van berken fineer evenals de vakkenkast in het kookeiland. Hierin is de kookplaat met geĆÆntegreerd afzuigsysteem van BORA verwerkt. De verlichting is ook in het ontwerp verwerkt. Dimbare LED in de inzet en 2 industriĆ«le lampen in het blad van het kookeiland. De verlichting is d.m.v. van een LED strip subtiel weggewerkt. De stalen trap is speciaal voor deze keuken gemaakt. De sidebank is opbergruimte en loopt geheel door naar de living.

Alle keuken apparatuur zijn van SIEMENS. Er is ook gekozen voor een stoomoven, warmhoudlade en magnetron. De koelkast heeft een aparte lade en de BORA inductieplaat een boost functie.

Voor meer keuken inspiratie:

behang voor de keuken
Bijpassend tafellinnen
beton in de keuken
zwarte kranen
keuken inspiratie