Project Description

Interieur design.

interieuradvies

Onze STUDIO heeft jarenlange ervaring in het geven van interieuradvies en het uitvoeren hiervan. Ontdek hoe wij je kunnen adviseren.

1.Hulp bij het kiezen

Je wilt graag hulp bij het kiezen van een foto voor je naadloze fotobehang of het aanschaffen van wanddecoratie of woonaccessoires. Het aanbod is groot en vindt je het bovendien soms lastig keuzes te maken? Neem gerust contact met ons op.

Ons naadloos fotobehang en woonaccessoires zijn in diverse sferen verkrijgbaar. Deze MATCHING woondecoraties geven jouw ruimte een unieke uitstraling. Maar ook als je een vraag hebt over je interieur of kleurencombinaties kun je bij ons terecht. Lees voor interieur ideeen ons woonblog. Of laat je inspireren door onze instagram en pinterest pagina.

2.Interieuradvies op maat

Je wilt een interieuradvies op maat. Wil je een ruimte inrichten en kom je er niet uit? Of het nu een slaapkamer, werkkamer of woonkamer is wij kunnen je interieuradvies geven! Voor deze opdrachten kunnen wij onze voorstellen in 2D, 3D tekeningen en animaties en werktekeningen uitwerken. Wij kunnen ontwerpen en werktekeningen maken en de uitvoer begeleiden.

  • We maken een inventarisatie van je wensen
  • Welke meubels blijven en welke moeten worden aangeschaft?
  • Samen bepalen we de kleuren en sfeer die bij jou passen en maken een moodboard
  • De ruimte wordt ingemeten en er wordt een 2D en 3D voorstel gemaakt
  • Eventuele inbouwkasten met slimme opbergruimte kunnen in dit ontwerp meegenomen worden
  • Indien je dat wilt kunnen er meerdere voorstellen worden gemaakt
  • Vraag gerust een offerte aan.

Een vb van een opdracht van 2 aaneengesloten woonruimten op de BG:

Voor meer interieur inspiratie:

Voor zakelijke en particuliere klanten. Kijk voor interieur advies voor kantoorinrichting of andere zakelijke ruimtes bijĀ B2B. Dus vraag naar de mogelijkheden en prijzen. Klik hieronder om contact met ons op te nemen.