Samenwerking interieurstylisten

keuzehulp

Op zoek naar een samenwerking voor producten & advies voor jouw project?

Als interieur stylist ben je altijd op zoek naar nieuwe unieke producten die jouw project persoonlijk en speciaal maken. Dit is vaak tijdrovend. Bij WANDenWOONdeco kunnen wij jou daarbij helpen. Wij kunnen samen jouw opdracht een verbluffend eindresultaat te geven. Geven je deskundig advies en nemen werk uit handen. Hoogwaardige afbeeldingen zoeken voor een specifieke klant, een voorstel en offerte maken. Wij leveren hoge kwaliteit wanddecoratie en woonaccessoires. Zoals met fotobehang met bijpassende woonaccessoires  in matching of eigen prints geven een ruimte in no time een totaal nieuwe uitstraling. Kies stoere BIOcotton wanddoeken inclusief ophangsysteem. Grote lichte alu frames met verwisselbaar textieldoek.  Maar ook muurcirkels van zelfklevend behang, dibond of forex. Ook onze moscirkels zijn zeer geschikt voor je B2B project. Met jouw interieurstyling en onze producten is het resultaat van jouw project er een met groots resultaat.

 Een aantal van onze producten:

fotobehang BEDFORD
behang BIRMINGHAM
fotobehang BRUT
behang-KRAANVOGELS-original-natural
behang BOSRAND

Geef het interieur van je klant een persoonlijk tintje

Bij ons is het mogelijk op alle kwaliteiten eigen afbeeldingen te gebruiken. Een prachtig wanddoek met een mooie  bedrijfsfoto, familiefoto, een zelfklevend behang cirkel met een vakantie foto of een behangpaneel van een oud familie portret.  Maar ook in een mooi framewandpaneel xl op een textielposter of Dibond cirkelhout of kussen. De configurator op onze site bewaakt de kwaliteit en wil je hulp bij deze producten? Dan helpen wij graag. Het kan allemaal en ook weer exact op maat.

eigen-foto-op-WANDDOEK
wandpaneel XL frame met eigen foto
muurcirkels eigen foto
eigen-foto-op-WANDDOEK
  • Wij helpen je met de kwaliteit van de foto(s), het zoeken van de afbeelding(en) (of met eigen afbeelding van de klant) en de juiste maten voor je project. Ook voor kunst aan de muur.
  • Wij geven advies over maten, verhoudingen, kleuren en materialen
  • Je kunt deze wanddecoratie en woonaccessoires bij ons bestellen. Maar de klant kan dit ook na doorverwijzing van jou direct bij ons doen. Wij helpen jouw klant waar dat maar kan.

Wij leveren B2B en aan consumenten producten met unieke prints en hebben hier ook een database voor. Vraag gerust advies en wij maken het voor je!