woonideeen

Advies bij het inrichten van je huis

Woonindeeen

Het inrichten van je huis is een hele uitdaging. Sommige mensen gaat het gemakkelijk af en zij volgen gewoon hun gevoel. Maar wat als dat niet helemaal lukt? Dan ben je op zoek naar wooninspiratie en woonindeeen. In onze online shop WANDenWOOndeco maken wij het je gemakkelijk. Neem deze als basis en kies voor iets groots (zoals bijvb naadloos fotobehang op een wand) en koop daar woonaccessoires bij. Hou de rest eromheen rustig en je zult zien dat het eigenlijk niet zo moeilijk is.

Je kies allereerst de sfeer die bij jou past en shopt daar wanddecoratie en woonaccesoires bij. Bij interieur design hebben wij ontwerpen uitgelicht en geven tips en links.

  • Kies je sfeer: In onze online webshop WANDenWOONdeco hebben wij een aantal woonaccessoires per sfeer voor je bij elkaar gezet. Bovendien is er ook naadloos fotobehang in deze prints verkrijgbaar. Zo shop je kussens, frames, tafellinnen etc.
  • Kies je behang: Shop bijpassend naadloos behang of een behangpaneel op maat of natuurlijk andersom. Wij printen ook met je eigen foto.

Maak mooie groepjes van je woonaccessoires. En probeer dingen uit van verschillende groottes en hoogtes. Kijk ook op onze pinterest pagina voor inspiratie en woonideeen. Wil je advies? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en tarieven.

Interieur design

Kijk hieronder voor tips en woonideeen per ruimte op het gebied van interieur design. Voor inbouwkasten en meubelontwerp kunnen wij werktekeningen en 3D animaties aanleveren. Bij advies fotobehang kun je lezen hoe wij je kunnen helpen met het kiezen van een foto voor je naadloze fotobehang. Bij interieuradvies gaan wij nog een stapje verder en kunnen je een op maat advies geven voor je huis. Kijk verder bij de diverse ruimtes waar je rekening mee kunt houden bij het inrichten ervan.

STUDIOtnw interieuradvies
STUDIOtnw woonkamer
STUDIOtnw slaapkamer
STUDIOtnw inbouwkasten
WANDenWOONdeco.nl Kies je sfeer!