B2B

scheidingswand

Ruimtes moeten steeds vaker flexibel in te delen zijn. Een kantoorruimte opdelen in meerdere afgescheiden ruimtes of een deel tijdelijk uit het zicht nemen zonder al te veel ingrepen? Onze scheidingswanden met enkel of dubbelzijdig bedrukte doeken lenen zich hier uitstekend voor. Vaak wordt gekozen voor 3D afbeeldingen die de ruimte optisch meer inhoud en sfeer geven. De wanden kunnen op maat gemaakt worden en met en zonder poten geleverd worden.

Welke foto kan ik gebruiken voor de scheidingswanden?

Voor deze wanden hebben wij een groot aanbod hoogwaardige prints beschikbaar. Er is veel vraag naar industriele afbeeldingen van oude fabrieken en verlaten gebouwen. Dit combineert vaak prachtig met modern of juist klassiek interieur. Wij maken een voorstel naar Uw wensen.

www.STUDIOtnw.nl scheidingswand

Het voordeel van een dubbelzijdig bedrukte scheidingswand is dat U aan beide kanten een bijzondere sfeer kunt creëren. Met een oude bedrijfsfoto of een bedrijfsgerelateerde foto krijgt Uw werkruimte meteen een professionele uitstraling.

Het is bewezen dat de werksfeer sterk beïnvloed wordt door de ervaring van de ruimte.  Met een relatief eenvoudige decoratie maakt U een groot verschil. Dit is ook goed toe te passen met ons naadloos fotobehang.

De scheidingswanden zijn toepasbaar in vele ruimtes. In kantoor ruimtes maar ook in ateliers, expositieruimtes, in salons, garages etc. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Verander Uw bedrijfsruimte in no time om in een moderne werkplek!

  • Fotoadvies per ruimte
  • 3D voorstel mogelijk
  • Groots effect met weinig middelen
  • Uw bedrijf is Uw visitekaartje!
STUDIOtnw-B2B-naadloos fotobehang