Interieur design.

advies fotobehang op maat

Wil je een totaal nieuwe uitstraling in de ruimte? Dan is fotobehang de juiste keuze. Ga daarom voor hoogwaardige kwaliteit en gemak!
Kies uit naadloos of rol behang vliesbehang en structuurbehang exact op jouw maat.
Bepaal zelf de grootte van het patroon.

  • naadloos fotobehang:  Geen gedoe met patronen en lelijke naden. Exact op jouw maat. Daarnaast is het krasvrij, kreukvrij en het scheurt niet. Dit maakt het behang eenvoudig te monteren. Door de PVC toplaag is het fotobehang waterafstotend en kan het gemakkelijk schoongemaakt worden. Het fotobehang is UV bestendig. Door de UV print op fijn geweven polyester doek zijn de kleuren prachtig diep. Je smeert de muur in met behanglijm. Hier lees je alles
  • Vliesbehang op de rol: Geef je maten in en wij leveren de rollen. Mooi mat behang met een vlakke structuur. Het is licht afwasbaar. Droog volledig te verwijderen.  Je smeert de muur in met behanglijm.
  • stuctuurbehang op de rol:Wil je een nog luxere uitstraling? Kies voor ons behang op de rol met leder of textiel structuur. Hoogwaardig behang met een stevige acryl toplaag. Het is licht afwasbaar. Droog makkelijk te verwijderen. Je smeert de muur in met behanglijm. Geef je maten in en wij leveren de rollen

Wil je de kwaliteit voelen, de kleuren zien? Bij WANDenWOONdeco kun je grote stalen bestellen van 50×50 cm

Naast al deze praktische voordelen is ons behang verder prachtig diep van kleur. Dit komt omdat wij met de hoogste kwaliteit printers werken en het behang van goede kwaliteit is. Wij printen bovendien binnen 5 werkdagen tot wel 5 meter breed! Wil je breder neem dan contact met ons op. Kijk per product naar de advies afmetingen voor die betreffende print voor het beste resultaat. Daarnaast kun je bij ons terecht voor ADVIES . Ga aan de slag met je eigen FOTO of kies uit ons assortiment prints met bijvoorbeeld bijpassende woonaccessoires van WANDenWOONdeco! Wil je advies fotobehang op maat? Neem dan gerust contact met ons op.

behang-BLADEREN-oker
behang-BEDFORD-

Waar moet je op letten bij het kiezen van een foto voor het behang?

  • Allereerst is het belangrijk dat de muur waar de foto geplaatst wordt licht vangt. Waardoor het behang niet te donker overkomt.
  • Kies bovendien voor lichte prints in een ruimte zonder veel natuurlijk licht.
  • OP WANDenWOONdeco maken wij het je verder gemakkelijk. Hier kies je in het overzicht namelijk de sfeer die je aanspreekt. Zo kun je naast het behang ook je woondecoratie erbij shoppen. Wil je meer zien van die sfeer of een advies. Dan helpen wij je graag!
behangpaneel-BLADEREN
behangpaneel-BRIGHTON
behangpaneel-BRIGHTON-
behang-BLADEREN-oker

montage

Monteren van het behang is eenvoudig want je hebt geen behangtafel nodig. De behanglijm gaat op de muur en je hebt geen naden.

Bekijk onze montage instructies.