Project omschrijving

Interieur design.

advies fotobehang op maat

Naadloos fotobehang heeft veel voordelen. Het maakt de toepassing ervan bovendien eenvoudig. Wil je een totaal nieuwe uitstraling in de ruimte? Dan is naadloos fotobehang de juiste keuze. Ga daarom voor hoogwaardige kwaliteit en gemak! Zie ook onze online webshop: WANDenWOONdeco

  • Ons fotobehang is NAADLOOS: Dus geen naden. Je hoeft bij het aanbrengen niet op het patroon te letten! Daardoor is het eenvoudig aan te brengen met 2 personen. Je hebt dus geen behangtafel nodig! Je plakt het in zijn geheel op de muur
  • Ons behang is krasvrij, kreukt en scheurt niet! Het is bovendien erg sterk. De kwaliteit is hoger dan ander vinyl of vliesbehang.
  • Ons behang heeft een PVC TOP laag coating waardoor het waterafstotend is. Oppervlakkige vlekken kunnen dus gemakkelijk schoongemaakt worden.
  • Je smeert de muur in met behanglijm en niet het behang zelf. Dit maakt de montage daardoor gemakkelijker.
  • Ons behang is brandvertragend! (B1&M2)
  • Ons behang is UV bestendig en kleuren zullen dus jarenlang optimaal blijven.
  • Lees hier alles over ons hoogwaardige AIRTEX naadloos fotobehang.

Naast al deze praktische voordelen is ons behang verder prachtig diep van kleur. Dit komt doordat de print met UV inkt op fijn geweven polyesterdoek geprint is (330 gr/m). Het doek is mat van uitstraling. Wij printen bovendien binnen 5 werkdagen tot wel 5 meter breed! Wil je breder neem dan contact met ons op. Kijk per product naar de advies afmetingen voor die betreffende print voor het beste resultaat. Daarnaast kun je bij ons terecht voor ADVIES . Ga aan de slag met je eigen FOTO of kies uit ons assortiment prints met bijvoorbeeld bijpassende woonaccessoires van WANDenWOONdeco! Wil je advies fotobehang op maat? Neem dan gerust contact met ons op.

WANDenWOONdeco.nl zelfklevend behangcirkel ZILVER
WANDenWOONdeco.nl behang BREND

Waar moet je op letten bij het kiezen van een foto voor het behang?

  • Allereerst is het belangrijk dat de muur waar de foto geplaatst wordt licht vangt. Waardoor het behang niet te donker overkomt.
  • Kies bovendien voor lichte prints in een ruimte zonder veel natuurlijk licht.
  • OP WANDenWOONdeco maken wij het je verder gemakkelijk. Hier kies je in het overzicht namelijk de sfeer die je aanspreekt. Zo kun je naast het behang ook je woondecoratie erbij shoppen. Wil je meer zien van die sfeer of een advies. Dan helpen wij je graag!

voorstrijk & behanglijm aanbrengen

aanbrengen & aanstrijken

bijsnijden & droog/schoon maken

montage

Monteren van het behang is eenvoudig want je hebt geen behangtafel nodig. De behanglijm gaat op de muur en je hebt geen naden.

Bekijk onze montage instructies.

Voor meer behang inspiratie:

behang: Kies je sfeer!
muren blauw
muren botanisch
muur bloemen
meer borden