B2B

groene muur op de werkplek

Een inspirerende werkplek loont!

Het is bewezen dat mensen beter presteren in een fijne inspirerende werkomgeving. Zo heeft een groene muur een positieve werking op het brein en zijn mensen meer productiever. Groen echt of niet heeft een positieve en inspirerende werking. Nu kunt U groen in huis halen die geen verzorging nodig heeft.

  • Kies botanische prints voor Uw naadloze fotobehang
  • Of ga voor sfeervolle LED frames (op aanvraag in meerdere afmetingen verkrijgbaar) met verwisselbaar textieldoek wat gemakkelijk bij te bestellen is.

Wij kunnen adviseren U graag welk “vertical green” Uw bedrijfsruimte een geheel eigen uitstraling zal geven.

STUDIOtnw B2B

Wij kunnen U bijvoorbeeld een voorstel doen met verschillende prints voor een verfrissende groen muur. Deze worden bovendien exact op de maat van de muren geprint. Daarnaast is ons naadloos fotobehang krasbestendig, UV bestendig en kan goed worden schoongemaakt. Dus ideaal voor ruimtes waar veel mensen verblijven. Bovendien zijn de prints op dit hoogwaardige behang prachtig van kleur. Laat U informeren over de mogelijkheden. Ook met Uw eigen beeldmateriaal.

Maar ook onze LED frames (ook zonder LED verkrijgbaar) zijn zeer geschikt om projecten sfeervol uit te lichten. STUDIOtnw kan een 3D impressie maken van het eindresultaat.

WANDenWOOndeco.nl behang BINK
WANDenWOONdeco.nl behang BEPPIE

Groots effect met weinig middelen!

  • Fotoadvies per ruimte
  • 3D voorstel mogelijk
  • Groots effect met weinig middelen
  • Uw bedrijf is Uw visitekaartje!
behang voor Uw bedrijf
Bijpassende LED frames
STUDIOtnw B2B