Atelier Andrea

Op de interieurmarkt in de oude touwfabriek in Oudewater waren veel inspirerende exposanten waaronder Andrea van @Atelier Andrea. Gelijk bij binnenkomst zag ik haar mooie stijl en prachtige kleurgebruik! Toen ik kennis met haar (en haar dochter Denise) maakte klikte het meteen en een nieuwe samenwerking was geboren. Inmiddels werken wij al een aantal jaren prettig samen.

Speciaal voor WANDenWOONdeco schilderde Andrea een aantal prachtige eigentijdse prints. Deze komen goed tot hun recht op de zorgvuldig gekozen kwaliteiten die verkocht worden door WANDenWOONdeco in de shop. Klik hier.

Vorm en kleur komen samen in Andrea’s grafische werk. Het is herkenbaar door de krachtige, mathematische vormgeving. Het kleurgebruik is sterk. Andrea werkt intuïtief, met liefde en aandacht voor details. Haar handschrift is strak, grafisch met organische componenten. De ene keer is haar werk ingetogen, dan weer spatten de kleuren van het doek. Speciaal voor

WANDeWOONdeco heeft Andrea een aantal werken geschilderd in de nieuwste interieurtinten.

 

Atelier Andrea

Wij kozen voor verschillende materialen om kunst aan de muur voor iedereen bereikbaar te laten zijn. Zo zijn deze werken verkrijgbaar op verschillende hoogwaardige producten:

  • Op een verwisselbaar doek in hoogwaardig aluminium frame
  • Op WANDDOEK van stoer BIOcotton inclusief ophangsysteem in stevig afneembaar doek en katoen
  • Op hoge kwaliteit zelfklevend behang cirkels
  • Op lichtgewicht Dibond® cirkels
  • Op een behangpaneel uit 1 stuk met hoogwaardige UV inkt print

 

Kies een behangpaneel uit 1 stuk in prachtige intense kleuren. of kies onze frames. Deze hebben een verwisselbaar doek dus kun je het steeds aanvullen met een nieuw werk van Andrea of een van de prints van WANDenWOONdeco. Of kies een stoer WANDDOEK van BIOcotton. Prachtig achter je bed, bank of op je werkplek.

Deze prints zijn ook verkrijgbaar op Fine Art  Papier van Atelier Andrea 

Wil je een speciale afmeting of heb je andere vragen over de kwaliteit of mogelijkheden? Neem dan contact op met de klantenservice. Wij helpen je graag.

behangpaneel LAYERED LOVE

Voor WANDenWOONdeco schilderde Andrea prachtige kraanvogels. Verkrijgbaar als naadloos behang, vliesbehang op de rol of prachtig structuurbehang op de rol met leer of textielstructuur voor een nog luxer effect. 

Atelier-Andrea-for-WANDenWOONdeco-kraanvogels