B2B.

Een nieuwe look voor uw bedrijf

Creeer een inspirerende werkplek binnen een betaalbaar budget 

STUDIOtnw B2B. De kantoorinrichting of bedrijfsinrichting lijkt vaak een ondergeschikte prioriteit. Terwijl met een optimale werk- omgeving veel winst te behalen is. Immers een inspirerende en goede uitstraling van de werkplek draagt bij aan betere prestaties. Veel bedrijven denken dat zo’n nieuw interieur tijdrovend en kostbaar is. Niets is minder waar. Immers met naadloos fotobehang en bijpassende wanddecoratie kan in een paar uur de ruimte een eigentijdse uitstraling krijgen. Durf te kiezen of laat U adviseren door STUDIOtnw interieur design. Kies een foto in de sfeer van de branche van Uw bedrijf. Laat producten of mensen, gebouwen tot hun recht komen. En straal ook naar Uw klanten of relaties uit waar Uw bedrijf voor staat.

STUDIOtnw.nl B2B naadloos fotobehang
  • Naadloos fotobehang: Pas prachtige foto’s toe op naadloos fotobehang voor kantoren, kantines, winkels, horeca, kapsalons en detailhandel. Het is gemakkelijk te monteren. Krast niet en goed schoon te houden. Door de UV print komen de kleuren intens tot hun recht.
  • Wanddecoratie: Kies voor bijpassende foto’s op doek in een hoogwaardig frame met LED verlichting. Diverse wanddecoraties op maat leverbaar.

Wij helpen U graag de juiste keuze te maken en kunnen indien gevraagd onze plannen 3D presenteren.

Ruimtes moeten steeds vaker flexibel in te delen zijn. Een kantoorruimte opdelen in meerdere afgescheiden ruimtes of een deel tijdelijk uit het zicht nemen. Onze scheidingswanden met enkel of dubbelzijdig bedrukte doeken lenen zich hier uitstekend voor. Vaak wordt gekozen voor 3D afbeeldingen die de ruimte optisch meer inhoud en sfeer geven.

Voor deze wanden hebben wij een groot aanbod hoogwaardige prints beschikbaar. Wij maken een voorstel naar Uw wensen. De wanden kunnen op maat gemaakt worden en met en zonder poten geleverd worden. Verder verkopen wij ook akoestische wandpanelen voor ruimtes waar geluid een probleem kan zijn voor de werkomgeving. Wij adviseren U graag.

www.STUDIOtnw.nl scheidingswand
WANDenWOONdeco.nl B2B naadloos fotobehang
Lees ons BLOG: Een inspirerende werkplek

Bekijk de B2B mogelijkheden:

Hier vindt U een impressie van de mogelijkheden voor Uw bedrijf. Wij hebben tal van producten die zeer geschikt zijn om van Uw bedrijfsruimte iets bijzonders te maken. Zo zijn er ook akoestische panelen, plafonddoeken en bijvoorbeeld vloervinyl met Uw eigen print. Kijk hier voor meer B2B interieuroplossingen.

Vraag een offerte aan
www.STUDIOtnw.nl scheidngswand
STUDIOtnw interieuradvies