Project omschrijving

Interieur design.

inbouw kasten

Inbouw kasten op maat

Voor een optimaal gebruik van de ruimte en een eenheid in je interieur is het gebruik van kasten op maat een praktische en mooie oplossing. Immers je benut iedere cm en maakt het meubel precies zoals hij voor jou het beste kan functioneren.

  • Wij kunnen ontwerpen en werktekeningen voor je maken en de uitvoer begeleiden.
  • Een aantal bouwmarkten kunnen kasten op maat voor je produceren
  • Of combineer een vaste kast met een aanbouwdeel zoals een bureau of wandplank en laat deze in elkaar overlopen qua kleur

Inbouw kasten zijn bij nieuwbouw huizen goed mee te nemen in de bouw. Wil je tekeningen of advies? Neem contact op voor de mogelijkheden.

STUDIOtnw inbouwkasten
STUDIOtnw opbergruimte

Denk na over het gebruik van de ruimte en creeƫr extra opbergruimte met inbouw kasten.

Met een slim plan kun je bovendien veel ruimte besparen in je huis. Werk je meterkast bijvoorbeeld weg naast de garderobe. Maak van een zitbank of vensterbank een opbergruimte. Er zijn tal van mogelijkheden om van zitmeubels opbergmeubels te maken. Maar ook lades op wielen onder borstweringen, bedden en bureaus. Elke cm benut in jouw huis. Je moet er alleen slim mee omgaan. Wij kunnen je daarbij helpen.

STUDIOtnw inbouwkasten
STUDIOtnw inbouwkasten
STUDIOtnw inbouwkasten
STUDIOtnw inbouwkasten
STUDIOtnw inbouwkasten

kast op maat

Kortom ga voor een kast op maat als het even kan. Er zijn genoeg leveranciers die op maat aanleveren en ook zelfs bij je komen inmeten.

Voor meer kasten inspiratie:

inbouwkasten